Comenzi telefonice: 0771 385 422
Luni - Vineri: 9:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 16:00

Vezi toate rezultatele cautarii dupa 'Query'

Fishmag Blog

Sfaturi de la Walter Tamas - WalterLand - F&H Expo 2017

joi, 6 aprilie, 2017

Walter Tamas raspunde catorva intrebari din partea spectatorilor F&H Expo si ne ofera cateva sfaturi in legatura cu abordarea unei partide de pescuit, in general. Sfaturi utile de la un multiplu campion mondial. 

Vezi mai mult ›

O balta dificila dar interesanta

marţi, 16 august, 2016

Salutare prieteni pescari, astazi m-am hotarat sa va impartasesc o alta experienta interesanta de care am avut parte in weekend-ul trecut.

Vezi mai mult ›

Strategii gresite esecuri neasumate sau doar simplu ghinion

marţi, 21 iunie, 2016

”Strategii gresite, esecuri neasumate sau doar simplu ghinion?” asta a fost intrebarea cu care am incheiat ultima partida de pescuit weekend-ul trecut si as vrea sa impartasesc gandurile mele cu voi. Totul a inceput acum o luna si jumatate probabil cand, dupa un concurs organizat de echipa FISHMAG pe Balta Valea Morii, administratorul baltii a organizat un concurs similar acolo. Am participat si am pornit  cu multa incredere dar eram constient ca balta va fi putin dezechilibrata si ca locul tras la sorti va fi decisiv. Am pasit cu dreptul si extragerea s-a terminat foarte bine, primind standul 4, undeva in zona care credeam ca va da peste mult in urma unui pescuit corect la tehnica match. Pregatisem si camera pentru a filma desfasurarea concursului, un “GOPRO wanna be”, pentru a realiza o emisiune cu un prim succes pe acest an.

Vezi mai mult ›

Pagini: 1 2 3 4 5»8

Marci

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutati despre produse si promotii