Comenzi telefonice: 0771 385 422
Luni - Vineri: 9:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 16:00

Vezi toate rezultatele cautarii dupa 'Query'

Echipa

In prezent compania lucreaza cu un  personal devotat, de un professionalism aparte. Spiritul de conducere si motivatia reprezentand principalele atuuri spre excelenta.

Formata dintr-un grup de oameni care vor sa produca o schimbare in societate. Este imperative sa subliniem importanta factorului uman, aici la Fishmag consideram ca oamenii sunt cei care fac diferenta.

FISHMAG crede cu tarie in inaltele standard etice, sustinute de un stil exceptional de lucru in echipa, fiind orientate catre valori etice. Cunoasterea, pasiunea, determinarea, rezultatele, tot ceea ce inteprindem se ghideaza dupa valori morale care asigura respectul si corectitudinea fata de ceilalti. Echipa noastra pune in practica aceasta filozofie in activitatea de zi cu zi. Toti membrii echipei Fishmag au “transformat” pescuitul (privit de cei mai multi ca un hobby) intr-un mod de viata, devenind profesia noastra.

PROFESIA CA MOD DE VIATA

Profesia reprezinta o persoana sau un grup, profesia constituie un mod de viata in primul rand pentru ca reprezinta un izvor de satisfactie, de implinire, bucuria de a dovedi siesi si altora utilitatea.

Performantele creatoare aduc implinirea deplina cand comunitatea le recunoaste, le recompenseaza.

In alta ordine de idei profesia este un mod de viata datorita trairii satisfactiilor generate de propriile performante, constituie temeiul increderii in sine, siguranta de sine, dorinta de a-si demonstra capacitatea.

Profesia este o modalitate de implinire a individului a grupului, de aceea membrii echipei FISHMAG impartasesc cu totii pasiunea pentru profesia pe care o fac.

Toate acestea puse impreuna, functionand intr-o stransa armonie, determina secretul succesului, formula de success a echipei FISHMAG.

Marci

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutati despre produse si promotii