Comenzi telefonice: 0771 385 422
Luni - Vineri: 9:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 16:00

Vezi toate rezultatele cautarii dupa 'Query'

Istoricul Firmei

FISHMAG a pornit in octombrie 2010 ca o mica afacere, avand un numar de doi angajati, functionand intr-un spatiu inchiriat de doar 40 mp, comercializand produsele unui singur brand de pescuit. O atentie deosebita a acordat de la inceput nevoilor clientilor, preocuparea pentru un mediu placut, ordonat si confortabil. Aranjarea cu bun gust, orientarea spre oameni a propulsat  aceasta companie pre succes ,in primul an de activitate a devenit lider pe piata din Brasov.

Expansiunea continua si accelerate a condus Fishmag spre deschiderea unui showroom de cca 400mp in octombrie 2012, astfel devenind un magazin multi branding comercializand produsele a peste 25 de producatori de renume. Organizand si o prima editie a concursului de pescuit stationar intitulat Cupa FISHMAG, din punctual nostrum de vedere a fost un concurs de un real success, dovada facand  cei 72 de concurenti inscrisi.

Fishmag este prezent si online prin magazinul virtual pe care il puteti vizita accesand WWW.FISHMAG.RO

De-a lungul acestor trei ani s-au facut investitii importante, iar profitul obtinut fiind in totalitate reinvestit in dezvoltare. De la infiintare pana in prezent, structura s-a modificat de 4 ori.

Marci

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutati despre produse si promotii