Comenzi telefonice: 0771 385 422
Luni - Vineri: 9:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 16:00

Vezi toate rezultatele cautarii dupa 'Query'

Misiunea

Faptul ca prin activitatea desfasurata, comertul cu amanuntul, reprezinta o legatura intre consummator si comerciant, interactiunea cu clientii, sunt lucruri care noua ne creeaza bucurie. Eforturile noastre se concentreaza in a va pune la dispozitie nu doar cele mai bune echipamente si servicii ci si support permanent creand o stransa legatura intre noi si clientii nostri.

Dorim sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a achizitiona cu ajutorul expertilor nostri fie prin intermediul internetului serviciul cienti, orice produse si servicii in cele mai sigure si cinstite moduri. Intelegem ca este important ca experienta si competenta consultantilor nostrii sa fie transformata in aventuri memorabile si minunate, pentru aceasta va oferim asistenta telefonica de luni pana sambata in intervalul orar 9.00- 19.00 de luni – vineri iar sambata 9.00 – 14.00. Daca aveti modificari de facut la comanda prin telefon, daca aveti sugestii, daca nu gasiti toate raspunsurile de care aveti nevoie nu ezitati sa ne contactati, va vom ghida in alegera celei mai bune decizii pentru dumneavoastra.

Suntem multumiti in momentul in care sunteti multumiti, de aceea noi garantam dupa fiecare cumparare un process simplu si corect in urma eventualelor nemultumiri, de schimbare a produsului. Noi nu vindem doar un produs ci inspiram clientilor nostrii emotii, pasiune, momente unice, bucurie maxima.

Marci

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutati despre produse si promotii