Comenzi telefonice: 0771 385 422
Luni - Vineri: 9:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 16:00

Vezi toate rezultatele cautarii dupa 'Query'

Garantii

DECLARATIE DE CONFORMITATE

FISHmag.ro prin SC Fishmag SRL cu sediul in Brasov, Bulevardul 15 Noiembrie, Pasaj Pietonal Subteran, Biserica din Lemn, cu certificat de inregistrare J8/2519/2019, garantam pe proprie raspundere conform H.G. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatate, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele la care se refera aceasta declarative nu pun in pericol sanatatea, viata si securitatea muncii, nu au un impact negative asupra mediului si sunt conform normelor de calitate ale CE in vigoare: articolele pentru pescuit sportive si de competitive( vergi, lansate, mulinete, fire, carligem plumbi, plute, momeli artificiale, nade, mincioguri, suporti, cutii, scaune, huse, corturi, accesorii)

 

CERTIFICAT DE GARANTIE

 1. SC Fishmag SRL declara pe proprie raspundere, conform O.G. nr.21/1992 privind Protectia Consumatorului, aprobata de Legea nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora, ca produsele enumerate in facture sunt in conformitate cu normele de calitate in vigoare ale Comunitati Europene respecta legea 296/2004 privind codul Consumului.
 2. SC Fishmag SRL acorda gatantie, pentru articolele comercializate si service dupa cum urmeaza:
  1. Mulinete fara rulmenti – 1 an
  2. Mulinete cu rulmenti – 1 an
  3. Vergi/lansete din carbon, carbomix si fibra de sticla – 1an
  4. Barci gonflabile -1 an
  5. Articole de camping  - 1 an
  6. Pentru restul produselor care nu se regasesc enumerate mai sus garantia este de 30 de zile de la data cumpararii
 3. Modalitatea de asigurare a garantiei
  1. Produsele beneficiaza de garantie pentru vicii de fabricatie dovedite pe baza expertizei effectuate de tehnicieni in domeniu.
  2. Garantia presupune actionarea in conformitate cu instructiunile de folosire  prezentate (dupa caz) si utilizarea corecta a produsului. Nu se asigura garantie pentru produsele deteriorate din cauza unei exploatari necorespunzatoare, pline de noroi si uzura excesiva.
  3. In cazul termenului de garantie, Fishmag S.R.L suporta toate cheltuielile pentru repararea sau inlocuirea produsului defect, daca se constata ca defectiunea se datoreaza unor vicii de fabricatie.
  4. Reclamatiile  se adreseaza la showroom-ul Fishmag.ro, prin format electronic sau fax, produsele  defecte trebuie sa fie insotite de dovada scrisa a cumpararii (in original) si de o descriere a problemei observate. In cazul in care produsul este expediat prin curierat sau prin posta catre FISHmag.ro plata transportului este suportat de catre client. Produsele care au fost reparate de catre o a treia parte, trantite sau defecte datorate utilizarii sau intretinerii improprii, nu vor beneficia de garantie.
  5. Termenul de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data inregistrarii reclamatiei pana la data receptiei produsul reparat.

ODATA CE COMANDA  A FOST PLASATA PRIN FISHMAG.RO CLIENTUL A LUAT LA CUNOSTINTA ACESTE INSTRUCTIUNI SI TERMENI DE GARANTIE.

NOTA: ODATA CU CUMPARAREA SI LANSAREA COMENZII, CLIENTUL ACCEPTA FARA OBIECTIUNI CONDITIILE SI TERMENII DE UTILIZARE, VALOAREA ACESTORA FIIND ACEEASI CU UN CONTRACT VALABIL INCHEIAT. FIIND DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE CLIENTUL ISI ASUMA IN TOTALITATE DREPTURILE SI OBLIGATIILE CE DECURG DIN CUMPARAREA DIN MAGAZINUL VIRTUAL WWW.FISHMAG.RO. “TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE” RESPECTA LEGEA COMERTULUI ELECTRONIC, LEGEA CONTRACTELOR LA DISTANTA, LEGEA PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI LEGEA PROTECTIEI CONSUMATORILOR.

Marci

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutati despre produse si promotii