Comenzi telefonice: 0771 385 422
Luni - Vineri: 9:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 16:00

Vezi toate rezultatele cautarii dupa 'Query'

Livrarea comezilor

Modalitati de livrare a produselor

  1. Produsele comandate se livreaza in toata tara, prin reteaua Prioripost.
  2. Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului plus ambalaje care sa protejeze produsele pe durata transportului.
  3. Sambata si Duminica nu se expediaza comenzi.

Termenul de livrare

  1. Livrare in 48 ore lucratoare din momentul in care primiti confirmarea electronica ,telefonica sau pe e-mail a comenzii de la unul din operatorii nostri sau in mod automat din partea FISHMAG.RO.
  2. Acest termen de livrare este valabil pentru produsele aflate pe stoc.
  3. In cazul produselor care nu se afla in stoc, FISHMAG.RO. isi rezerva dreptul de a comunica ulterior plasarii comenzii de catre client, termenul de livrare.

Costuri de livrare

  1. GRATUIT pentru comenzi  de pe raza orasului Brasov, indiferent de valoarea comenzii si pentru cele care depasesc valoarea de 200 RON (TVA inclus) in orice oras din Romania (din reteaua Prioripost).
  2. Conform tarif Prioripost pentru celelalte comenzi, se comunica valoarea de catre operator in momentul confirmarii comenzii.

NOTA: ODATA CU CUMPARAREA SI LANSAREA COMENZII, CLIENTUL ACCEPTA FARA OBIECTIUNI CONDITIILE SI TERMENII DE UTILIZARE, VALOAREA ACESTORA FIIND ACEEASI CU UN CONTRACT VALABIL INCHEIAT. FIIND DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE CLIENTUL ISI ASUMA IN TOTALITATE DREPTURILE SI OBLIGATIILE CE DECURG DIN CUMPARAREA DIN MAGAZINUL VIRTUAL WWW.FISHMAG.RO. “TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE” RESPECTA LEGEA COMERTULUI ELECTRONIC, LEGEA CONTRACTELOR LA DISTANTA, LEGEA PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI LEGEA PROTECTIEI CONSUMATORILOR.

Marci

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutati despre produse si promotii