Comenzi telefonice: 0771 385 422
Luni - Vineri: 9:00 - 18:00 Sambata: 10:00 - 16:00

Vezi toate rezultatele cautarii dupa 'Query'

Modalitati de plata

FISHmag.ro pune la dispozitie urmatoare modalitati de plata:

Plata in numerar:

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor showroom-ul FISHmag.ro. Valoarea produselor fiind cea din momentul confirmarii telefonice / online a comenzilor plasate pe FISHmag.ro. In cazul livrarii produselor prin serviciul de curierat, plata se va efectua catre curier.

Plata cu cardul prin POS:

Plata prin POS este posibila prin doua forme:

  1. Plata cu cardul in showroom-ul FISHmag.ro
  2. Plata cu cardul prin telefon (card now present): prin aceasta metoda poti platii direct cu cardul fara a te deplasa la sediul nostru, oferind datele cardul direct unuia dintre operatorii FISHmag.ro.

Plata online prin credit card / debit card

Procesarea platilor se efectueza prin procesatorul de plati MobilPay si este extrem de sigura. Cardurile acceptate sunt Visa si MasterCard. Pentru procesare platilor se foloseste sistemul 3D Secure si foloseste conexiuni securizate.?MobilPay™ nu stocheaza datele confidentiale ale cardului tau, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile tale sunt in siguranta. Mai mult, prin inrolarea cardului in programul 3D-Secure poti obtine o parola suplimentara special creata pentru plata online, pe care o poti folosi ca PIN virtual.

Ordin de plata

Puteti plati de la orice banca la care aveti un cont curent sau un card. ?Poti face plata mult mai usor daca ai activat serviciul de Internet Banking / Mobile Banking / Home Banking (denumirea difera in functie de banca).

  • Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii
  • Procesarea platii dureaza aproximativ 24 ore

Viramentul bancar se face de la orice banca in conturile de mai jos, date ce pot fi regasite pe confirmare comezi cat si pe factura fiscala emisa in mod automat de FISHmag.ro:

S.C. Fishmag S.R.L
CUI:  41453220 
RC: J8/2519/2019
Sediu: Bulevardul 15 Noiembrie, Pasaj Pietonal Subteran, Biserica din Lemn, Brasov, Romania
Cont: RO48 RZBR 0000 0600 2139 5983
Banca: Raiffeisen Bank Brasov

Plata prin sistem Ramburs:

Alegeti aceasta varianta daca doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre curierul.?La ridicarea coletului veti achita contravaloarea comenzii si taxele de transport (taxa de transport se aplica la comenzii cu valoare sub 200 Ron – TVA inclus)

Pentru comezi in valoare de 200 de lei trasportul este gratuit.

 

NOTA: ODATA CU CUMPARAREA SI LANSAREA COMENZII, CLIENTUL ACCEPTA FARA OBIECTIUNI CONDITIILE SI TERMENII DE UTILIZARE, VALOAREA ACESTORA FIIND ACEEASI CU UN CONTRACT VALABIL INCHEIAT. FIIND DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE CLIENTUL ISI ASUMA IN TOTALITATE DREPTURILE SI OBLIGATIILE CE DECURG DIN CUMPARAREA DIN MAGAZINUL VIRTUAL WWW.FISHMAG.RO. “TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE” RESPECTA LEGEA COMERTULUI ELECTRONIC, LEGEA CONTRACTELOR LA DISTANTA, LEGEA PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI LEGEA PROTECTIEI CONSUMATORILOR.

Marci

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutati despre produse si promotii